& events til fair priser - direkte fra fan til fan på fanSALE.dk" /> & events til fair priser - direkte fra fan til fan på fanSALE.dk" />

Sikkerhed er vores højeste prioritet

fanSALE er den første danske hjemmeside som er designet til at gensælge billetter, hurtigt, sikkert og nemt. Når man køber en billet gennem fanSALE, vil den gamle stregkode blive deaktiveret og køberen vil modtage en ny stregkode, på denne måde sikre vi at det ikke er muligt at gensælge ugyldige billetter. 

Sikkert

fanSALE er skabt for at forhindre falske billetter. fanSALE har derfor integreret adskillige kontrolpunkter, som forhindrer svindel og forfalskede billetter. Alle billetterne kontrolleres med den unikke stregkode og vi kan derfor garantere ægte billetter.

  • Garanteret ægte billetter ved brug af billetlugen.billettjek.
  • Overskuelig forsendelsesprocess.
  • Pengene bliver først udbetalt når køberen har modtaget billetterne

Nemt

fanSALE er specielt designet til at videresælge billetter hurtigt og nemt og garanterer samtidig maximal sikkerhed. Med bare få klik kan du videresælge dine billetter, og vores kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig.

  • Automatisk udfyldelse af billetinformation.
  • Betalingen gennemføres automatisk
  • Billetterne sendes direkte igennem fanSALE.

Hurtigt

Man kan hurtigt og nemt købe billetter tæt på event start, hvis man vælger print@home billetter. Print@home billetter bliver sendt direkte til din email adresse lige efter et gennemført køb. 

 Af Billetlugen

Vi brænder for de store øjeblikke, for de unikke og de exceptionelle oplevelser. Vi arbejder hver dag målrettet for at gøre vores services og platforme så effektive og brugervenlige som muligt - til glæde for partnere og vores fælles kunder. Med internationale erfaringer fra Eventim, leverer Billetlugen det bedste indenfor billetsalg og live events. Vi har hovedkontor i København med lokale kontorer i Stockholm og Oslo.
Vi bruger cookies til at få vores hjemmeside til at fungere ordentligt, personalisere indhold og reklamer, tilbyde funktioner i forhold til sociale medier og analysere vores trafik. Vi deler også information vedrørende din brug af vores hjemmeside på vores sociale medier, i reklamer og med analytiske samarbejdspartnere. For mere information om vores datapolitikker, kan du besøge vores privatlivspolitik.