Billetlugen Billettjek!

.

Hvilke billetter kan blive kontrolleret?

Alle billetter som er solgt på billetlugen, kan blive kontrolleret med billetlugen.billettjek. Det har ingen betydning om billetterne er købt online på billetlugen.dk, via en partnershop eller gennem telefonen. 

Hvordan bliver det kontrolleret?

Når et tilbud bliver oprettet, indtaster sælgeren et unikt 24 cifret billetnummer (stegkode). Systemet kontrollerer blandt andet her om billetten stadig er gyldig eller om den allerede er tilbudt på fanSALE.
Derudover bliver de vigtige billetoplysninger så som event navn, dato, venue og sædeinformation hentet direkte fra billetsystemet. Det er derfor ikke muligt at snyde med billetten da det indtastede billetnummer hænger sammen med informationerne fra billetsystemet.

Hvad sker der når købet er gennemført?

Når billetterne er købt bliver stregkoden ugyldig, og køberen modtager nye billetter fra Billetlugen.

Hvad garanterer fanSALE?

Med Billetlugen Billettjek er fanSALE en af de sikreste platforme. Vi garanterer at du får refunderet den fulde købspris, inkl fanSALE gebyr og leveringsomkostninger, hvis du har købt en billet med dette symbol, som viser sig at være forfalsket. Du skal blot sende os en skriftlig bekræftelse fra arrangøren samt den billet du har modtaget.*

*I vores brugsbetingelserkan du finde informationer om garanti og hvad du skal gøre i tilfælde af skader.


Hurtigt!

Det er muligt at købe og sælge billetter lige indtil arrangements start.

 • Alle billetter kan sendes direkte til din email.

  • fanSALE klarer leveringen for dig, så du ikke skal tænke på noget.

 • Sikkert!

  fanSALE har overvejet de mest almindelige risici ved at sælge billetter på online platforme, og har integreret flere kontrolpunkter for at forhindre svindel og forfalskede billetter.

  Billetterne kan identificeres ved hjælp af de unikke stregkodenumre på hver Billetlugen billet, og kan derfor verificeres som ægte billetter.

  • Vi garanterer at du som køber modtager kvittering på dine billetter.
  • Vi udbetaler først pengene til sælgeren når køberen har modtaget billetterne.
  • Vi garanterer ægte billetter og ved køb af billetter med billetlugen.billettjek vil du altid være på den sikre side.

  Fair!

  fanSALE er den eneste billetplatform, som garanterer at billetterne ikke sælges dyrere end den originale pris. 

  Hvilke tilbud har Fair Deal symbolet?

  Fair Deal symbolet gælder for alle tilbud.

  Hvilke billetter kan blive kontrolleret?

  Alle billetter som er solgt på billetlugen, kan blive kontrolleret med billetlugen.billettjek. Det har ingen betydning om billetterne er købt online på billetlugen.dk, via en partnershop eller gennem telefonen. 

  Vi bruger cookies til at få vores hjemmeside til at fungere ordentligt, personalisere indhold og reklamer, tilbyde funktioner i forhold til sociale medier og analysere vores trafik. Vi deler også information vedrørende din brug af vores hjemmeside på vores sociale medier, i reklamer og med analytiske samarbejdspartnere. For mere information om vores datapolitikker, kan du besøge vores privatlivspolitik.